Sunday 23 December 2012

DEC 23

Tak už je to téměř tady .. Zítra si 'končně' rozbalíme dárky, dáme si štědrovečerní večeři, budeme jíst cukroví a koukat na televizi. Nevím,nevím ale asi jsem jediná kdo se na Vánoce netěší (?). My je ani moc neslavíme. Není co oslavovat. Ale mám ráda když jsem v teple doma, piji čaj a venku sněží a já čučím na televizi. Vánoce přeci nejsou o dárcích, ale o rodinné pohodě né ? Já mám takové velké 'štěstí' že jsem nemocná, super co? To se může stát opravdu jen mě. Takže velká zásoba kapesníku a čaj, to jsou dvě základní věci bez kterých se poslední týden neobejdu.
Možná je tento článek napsán v sarkastickém duchu , ale to mu musíte prominout. Nemám zrovna nejlepší náladu .. ale každopádně Vám všem přeji krásné prožití Vánoc ať dostanete nějaké ty dárečky a hlavně ať jste s rodinou a ať jste všichni zdraví :)
to je tak roztomiloučký

1 comment:

  1. já se letos na Vánoce taky vůbec netěšila:)
    a máš pravdu, není to jen o dárcích, je to o tom, aby spolu rodina vycházela a sešla se pohromadě. miluju, jak všichni na facebook další den píšou, jak dostali iphony, zrcadlovky a tak:).. někomu stačí jen, když je doma s rodinou a kouká na vánoční pohádky. podle mě je to krásnější než se fotit na novej iphone..
    http://lifeisabouttheprettylittlethings.blogspot.cz/

    ReplyDelete