Monday 16 July 2012

New in '2 + some random photos

Dneska jsem šla s babčou do Kik(u) , původně jsme šli koupit jen tašku , ale tak nakonec jsem přemluvila babičku a něco menšího mi koupila.





1. Hair color(barva na vlasy) - Už dlouho jsem uvažovala že si nechám obarvit vlasy na hnědo. Jelikož se i kamarádka barví na hnědo, tak mi doporučila tuto barvu.. tak jsem zvědavá. 'Odstín' barvy je Oříškově hnědá. Stála jenom 80Kč,-... Nemáte s ní někdo zkušenost? Jestl jo napište mi to prosím))

2."Crown"(korunka) Jojo, teď si možná říkáte že jsem malá holčička :D. Ale mě se takovéhle věcičky hrozně líbí. Třeba jí někdy využiju, když bude nějaká oslava nebo ples nebo něco podobného. 55Kč,-

3.Shoes(boty)-Klasické žabky na léto, teď si mi hodí ještě víc, když zítra odlétám k moři. Jsem ráda že je mám, protože se měla jen takové zelené fůj:D ..80Kč,-

4.Headband(čelenka)- Téhle čelence jsem nemohla odolat. Sestřenka si podobnou kupovala v Gate(u) a moc se mi líbila. Takže jsem ráda, že jsem jí našla i tady v Kik. No a uznejte že za 25Kč,- sem ji tam nemohla nechat :D.

Už pomalu balím kvůli zítřejšímu odletu, docela se bojím. Ale né letu, ale toho že něco zapomenu :D . Raději si udělám nějaký seznam a budu to všechno odškrtávat a kontrolovat zároveň.


Mám tu pro vás pár random fotek, ty první tři jsou ze dneška, a ty ostatní jsou z předminulích dnů.. Pořád je u nás celkem hnusně. Ráno se vzbudím a ono prší, achjó)


Dnešní oběd, mňam..
croissant 7days double kokos a čokoláda, nejlepší !
nejlepší čaj od babičky ..
 moc dobrý oplatky
 sýrovýý popcooorn mňám)
 chlupatý fusekle) ve skutečnosti nemám tak tlustý nohy jo, to dělaj ty tepláky
 mám se skvěle (:
yup, držka na závěr:D


Joj, abych nemyslela jen na sebe, co Vy? Nějaký novinky ?:D Chystáte se někam ? Co počasí? taky u vás prší?

 Péťa (:

16 comments:

  1. prší, už od rána, vždycky třeba na hodinu přestane a pak se rozprší znova, hrozné... naštěstí mam celý den co dělat :) spaní do 12, od té doby peču borůvkové koláče, teď budu třídit oblečení z uklizené skříně a pak nějaké to DIY :))

    Měj se krásně a užij si dovču ;))

    http://theblondetime.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. přesně, u nás je to, to samé.. Děkuju moc:)

      Delete
  2. Syoss farby sú super, hoci ja som mala iný blond odtieň, ale sú vcelku fajn :)) Žabky sú super, musím asi vyraziť do Kik čoskoro ;-)))

    www.beautybytimej.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. od syoss barvy vyzkoušené nemám ale šampony jsou parádní ;)

    ReplyDelete
  4. pěkný věci,ta korunka se mi moc líbí♥,s touto barvou moc zkušenosti nemám ponejvíc používám barvu od L´oreál...a krásný fotky!!:-)

    http://fashionorlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. já si teda nikdy v kik nic nekoupila a ani nekoupim ale ty žabky jsou hezký :)

    zvu tě na giveaway :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. já jsem taky v Kik nikdy nic nekupovala, ale občas mě mile překvapí a mají tam zajímavé věci :)

      Delete
  6. ty žabky jsou super! :) užij si tu dovolenou! :)

    ReplyDelete
  7. Tie tvoje žabky sa mi strašne páčia. No a vlasy si nefarbím, takže neviem povedať..

    ReplyDelete
  8. Super žabky :)

    musliwithmilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Děkuju vám holky moc :-)

    ReplyDelete
  10. =j ty žabky jsou šmrncovní!!

    ReplyDelete
  11. Tyhle žabky jsou na léto hlavně pohodlné, můj jedinej problém je že je na začátku podzimu můžu vyhodit protože ty z ham moc nevydrží, aspoň pro mě :D Jinak, hlavu jsem si vždycky jednou za čas obarvila na svojí barvu, možná o malinko tmavší. Nemám moc ráda tyhle barvy, vždycky mi to chytlo do černa a trvalo to než se to vymije. Ale můžu ti doporučit pěnovou barvu, ta je super. Světle vymytou hnědou jsem obarvila na čokoládovou a dopadlo to skvěle, žádná černá ale krásně hnědá na sluníčky lesklá až to vypalovalo oči. Už jinou barvu ani nechci :) Navíc sem jí sehnala ve slevách a mídto 110kč nebo kolik stojí sem za ní dala jen nějakých 80 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sakra, teď se bojím abych neměla černou hlavu:D:( ... Tu pěnovou vyzkouším, dík za tip.:))

      Delete