Saturday 14 July 2012

www.nevim-jak-mam-pojmenovat-clanek.com

Absolutně netuším jak mám pojmenovat tento článek. Jelikož je venku hnusně (typické) tak sedím doma a čtu si, nebo koukám na filmy atd.. zrovna dneska bylo tedy poměrně hezky tak jsme šli s kamarádkou ven a to se mi stalo osudným, divím se že se mi to nestalo včera na pátek 13ého.. Chcete slyšet průběh mého držkopádu ?:D No, prostě stojíme s holkama venku a já si stoupla na skateboarda a ono se to rozjelo a já z toho chtěla seskočit, tak jsem skočila jenže jsem dopadla na ten skate a uklouzla vyletěla do vzduchu a spadla na zem, a od země jsem se odrazila a spadla na záda.. Takže je mám odřené a i ruku (loket) odřenou..
Možná to zní vtipně jo (haha, i já se tomu smála až jsem se z toho rozbrečela:D) ale jako celkem to bolelo jo,byl to takový menší šok, fakt to bolelo. Nechci ze sebe ale dělat chudinku, no co, spadnout na držku se může stát každému. Naštěstí tam okolo nikdo nebyl, takže to nikdo neviděl (UF!).
Aby jste si nemysleli že volný čas trávím jen válením se, tak to není pravda. Jsem teď plně zaneprázdněná balením do Španělska. Nejhorší na tom je, že jsem si nepořídila nové plavky :( takže doufám že si nějaké pořídím tam (ale pro jistotu si berou s sebou starší plavky) .Ani nevíte jak se hrozně moooooc těším !! Je u vás také hnusně, nebo máte pařáky ?

Kdo má rád One Direction ? Pokud ano tak koho máte nejradši, a nej. písnička? :))








11 comments:

  1. :D Že držkopádu :D Ako dlho si vymýšľala to slovo?? My sa chystáme (teda dúfam, že sa chystáme :D) do Chorvátska.. A jasné 1D milujem :) Najradšej?? Noo.. asi Nialla a Harryho.. asi.. A pesničku mám najradšej Up all night a Stole my heart :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jsem nevymýšlela, používám ho běžně:D

      Delete
  2. :DDDD tak ten držkopád zabitý :DDDD

    ReplyDelete
  3. Někdy mám taky chu't pojmenovat článek podobně jako ty tenhle. :D A ten pád musel být teda famozní, docela tě lituju, ale vidět to navlastní oči, tak bych asi vyprskla smíchy (promiň :P). :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. no, já taky vyprskla smíchy i se slzama :DD

      Delete
  4. Taky mě často nenapadají názvy k článkům :-D A držkopád musel vyadat asi vtipně (promiň) :))
    A One Direction mám ráda, písničku asi One Thing a nejvíc se mi líbí Zack♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. v pohodě:D jo, kdyžtak je do Zayn jo ale nevadí:)

      Delete
  5. tak si uzi Spanielsko:)! U nas boli tie "paraky" a poslednych 5 dni uz mame len zamracene a prsi, ale tie tepla uz zacinali byt neznesitelne..

    ReplyDelete
  6. Miluju je :D nejvíc louis a všechny písničky :D

    ReplyDelete